Stichting Kwintessens

Over ons

Welkom op de website van Stichting Kwintessens, een bruisende culturele stichting met haar zetel in Den Haag die zich inzet om koorzang in allerlei vormen en projecten te realiseren.

Doelstelling:

Stichting Kwintessens heeft als doel het bijeenbrengen van zangers van allerlei niveau en leeftijd en via het beoefenen en uitvoeren van koormuziek zangers en publiek met elkaar te verbinden.

De stichting is opgericht in januari 2018 en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in den Haag.

Artistieke leiding:

De projecten en vaste koren in de stichting worden geleid door artistiek leider en dirigent Raoul Boesten. Hij is dirigent van Kamerkoor Kwintessens en van projectkoor En Chemin. Daarnaast organiseert hij kleinere en grotere projecten zoals De Duizendkunstenaar van Lublin.

Bestuur:

Raoul Boesten - artistiek leider